Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

X-Rite InkFormulation 6 PrinterBasic

upgrade z IFS5 PrinterBasic. 
X-Rite InkFormulation 6 PrinterBasic
Profesionální software pro recepturování (míchání) barev pro ofsetový tisk, flexotisk, hlubotisk či sítotisk.
 
Koncová cena bez DPH
55 446 Kč
Výrobce
X-Rite
DPH
21%
Kód
MOIF5PB-6PB-U
Part No.
IF5PB-6PB-U

    Popis produktu

    InkFormulation 6 je profesionální software pro tvorbu recepturování (míchání) barev a odstínů pro použití v ofsetovém tisku, flexotisku, hlubotisku či sítotisku. Zákazníkům především urychluje přípravu a míchání barev, snižuje zásoby zbytkových barev, poskytuje reprodukovatelné a konzistentní výsledky na široké škále podkladů včetně transparentních filmů a metalizovaných povrchů a snižuje cenu výsledné barvy. InkFormulation dále umožňuje kvalitní správu kalibračních dat a vytvořených receptur. Využití nalezne především v komerčních tiskárnách, v obalovém průmyslu či u dodavatelů tiskových barev. InkFormulation 6 je modulárním řešením, zákazník si může zakoupit příslušný modul, který opravdu ke své práci potřebuje.

    Přehled rozdílů jednotlivých modulů naleznete na našich produktových stránkách www.quentin.cz/xrite.

    Novinky verze InkFormulation 6

    * základní materiály - použití jednotlivých aditiv napříč kalibračních řad, možnost změny aditiva v receptuře bez nutnosti přípravy nového vzorku, jeho nátisku a měření (menší počet kalibrančích databází, zjedndušená manipulace s kalibračními databázemi a recepturami)
    * kalibrace tiskových válců - rychlé, automatické a přesné určení správné tloušťky filmu ve flexu, hlubotisku a sítotisku (menší počet kalibračních databází, použitelnost na různých podkladech, snadné použití).
    * tiskové protokoly - uživatelsky definované tiskové protokoly (vložení loga, čárového kódu, štítku, definice a uložení většího počtu protokolů).
    * zjednodušená obsluha - rychlá klávesa pro spuštění recepturování, flexibilní třídící kritéria pro generování receptur, přímý přístup do databáze substrátů, jednodušší a efektivnější práce se zbytkovými barvami, vylepšení v oblasti správy uživatelů, snížení množství rozpouštědla pro dávkovací systémy, přepínání mezi recepturování z palety a přímým formulováním u během procesu formulace.
    * zlepšení v oblasti výměny dat - podpora CxF3, import kalibrační databáze z ColorMasteru, podpora ERP (např. SAP).
    * nové uživatelské rozhraní a flexibilita.
    * InkFormulation a ColorQuality navzájem komunikují a sdílejí data. Stačí jedno kliknutí pro přepnutí mezi oběma aplikacemi, ColorQuality je součástí InkFormulation Manufacter, PrinterPro a Online verzí.

    Podporované přístroje: X-Rite eXact, SpectroEye, Spectrolino, SP62, SP64, 530, 962, 964, 939, Color i5, Color i7, CE 2180, CE 3100, CE 7000, 7000A, CE XTH, CE XTS, ER 50. Datacolor SF 600 a Mercury.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Software

    Typ aplikace Samostatná
    Typ licence Trvalá
    Verze softwaru Upgrade
    Operační systém Win
    Určeno pro Komerční použití
    Počet licencí Jeden uživatel

    Všechny produkty

    Výrobce X-Rite

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.