Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

X-Rite ColorChecker Passport Video

4 terče. 
X-Rite ColorChecker Passport Video
Slouží k urychlení tvorby videa díky vyváženým výsledkům od prvního natáčení po závěrečný střih.
 
Koncová cena bez DPH
4 073 Kč
Výrobce
X-Rite
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
1.60 Kč , DPH:  21%  (Drobná kancelářská zařízení do 0,5 kg počítačové)
Vaše cena  s RP*
4 025 Kč
DPH
21%
Kód
MOMSCCPPVC
Part No.
MSCCPPVC

    Popis produktu

    Kalibrační terč X-Rite ColorChecker Passport Video slouží k urychlení tvorby videa nebo filmu díky konzistentním a vyváženým výsledkům od prvního natáčení až po závěrečný střih. Obsahuje všechny 4 potřebné kalibrační terče, které jsou v jednom odolném pouzdře, které snadno můžete nosit v kapse.

    X-Rite ColorChecker Passport Video je ideální sada kalibračních terčů pro tvorbu audiovizuálních děl. Obsahem tohoto oboustranného kalibračního terče jsou políčka chromaticých barev (šest nasycených a šest nenasycených barev ladících s videoprodukcí), pleťových barev (šest barev s různými tóny od světlých do tmavých) a šedoškálové referenční barvy na jedné straně terče (čtyři kroky pro vyvážení šedé včetně 40IRE šedé, tmavě šedé a černé s vysokým leskem, šest kroků pro vyvážení šedé, černá a bílá v rozích pro lepší určování rovnoměrného osvětlení) a spektrálně neutrální pro vyvážení bílé barvy na straně druhé. Dále sada obsahuje kalibrační terč pro vyvážení bílé konzistentního neutrálního bodu pro konkrétní kameru a tzv. zaostřovací terč - usnadňuje centrování a zaostření na okraj.

    X-Rite ColorChecker Passport Video je ideální pro všechny práce při tvorbě audiovizuálních děl. Přímá podpora Color Checker Passport Video v software třetích výrobců: DaVinci Resolve, Color Finale a 3DLUT Creator.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Hardware

    Použití Video, Video

    Kalibrace

    Barevnost barevná
    Počet polí 24
    Velikost A4
    Provedení Plast
    Použití Video, Video
    Typ Odrazový

    Všechny produkty

    Výrobce X-Rite

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.