Powered by Smartsupp

X-Rite Ci4200

Stolní sférický spektrofotometr 
X-Rite Ci4200
Snadno použitelný kompaktní stolní kulový spektrofotometr.
 
286 490 Kč
236 769  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
247 264 Kč
Výrobce
XRite
DPH
21%
Kód
MOCI4200
Part No.
CI4200

    Popis produktu

    Ci4200 je snadno použitelný kompaktní stolní kulový spektrofotometr, který v kombinaci se softwarem X-Rite Color QC či softwarem pro formulaci barev podporuje vyvíjející se program správy barev.

    Na konkurenčním trhu roste tlak na zlepšování kvality barev v laboratoři a ve výrobě, aby se omezilo přepracování v důsledku chyb. Ci4200 je cenově dostupný stolní spektrofotometr pro malé a střední výrobce v různých průmyslových odvětvích, kteří usilují o implementaci vyšší přesnosti barevných receptur a kontroly kvality barev ve svých výrobních procesech. V kombinaci s odstupňovanou nabídkou softwarových aplikací Color QC a recepturovacím softwarem se dá vybrat dostupné řešení.

    Výhody:

    Pomocí standardních metod měření okamžitě identifikujte rozdíly v barvě a lesku (přístroj dispozic funkcí SPIN / SPEX, tedy měří s leskem a bez lesku).
    Produkuje korelovanou hodnotu lesku 60° pro přesnější posouzení lesku vzorku v souladu s ASTM D523 a ISO 2813.
    Se zabudovaným NetProfilerem můžete spravovat výkon a umožňovat konzistenci v dodavatelském řetězci bez ohledu na to, kde se nástroje používají.
    Představuje kompatibilitu dat s ručními spektrofotometry X-Rite, jako je Ci64, pro snadnou výměnu dat během operace.

    K dispozici je také varianta Ci4200UV:

    Vyspělý model Ci4200UV přidává schopnost samokalibrace UV záření, aby se přizpůsobilo vyhodnocení účinku optických zjasňovacích a fluorescenčních činidel, které způsobují posun barvy za různých světelných podmínek.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Kalibrace

    Geometrie měření kulová d/8°

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.