Powered by Smartsupp

Wacom MobileStudio Pro 16 i7 512GB 2. generace

Wacom MobileStudio Pro 16 i7 512GB 2. generace
Pen počítač s úžasným displejem, přesným a výkonným perem a vylepšeným výpočetním výkonem.
 
95 590 Kč
79 000  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
86 393 Kč
Výrobce
Wacom
Záruka
36 Měsíců
Recyklační poplatek
12.50 Kč , DPH:  21%  (Tablety a čtečky nad 10” všechny tablety a čtečky)
Autorský fond
33.00 Kč, DPH:  21%  (HDD zabudované do PC)
Vaše cena  s RP* + AF*
79 000 Kč
DPH
21%
Kód
DTHW1621HK0B
Part No.
DTHW1621HK0B

    Popis produktu

    Tvorba bez hranic

    Cokoli a kdekoli … pomocí Wacom MobileStudio Pro můžete vytvořit cokoli chcete. Díky jeho úžasnému displeji, přesnému a výkonnému peru a vylepšenému výpočetnímu výkonu si můžete vychutnat skutečnou nezávislost. A nejenom to – díky úplnému studiu tvůrčích nástrojů, výjimečné grafice a dlouhé výdrži baterie nebude váš kreativní proces nic narušovat.

    Live. Dare. Create.

    Navrženo pro váš způsob tvorby

    Wacom MobileStudio Pro představuje náš zdaleka nejpokročilejší mobilní model – umožňuje vám zobrazit vaše díla v podrobném rozlišení 4K s 85 % pokrytím Adobe RGB (CIE1931) a pomáhá vám zrychlit pracovní postup díky funkcím vylepšujícím produktivitu a šetřícím čas, jako jsou přizpůsobitelná tlačítka ExpressKey™, Radial Menu a Multi-Touch ovládání.

    Wacom Pro Pen 2 představuje pero s pokročilým výkonem a díky obrazovce z leptaného skla, která vytváří příjemné přirozené tření, budete mít instinktivní pocit z pera na papíře. Díky 8192 úrovním citlivosti na přítlak, rozpoznávání náklonu a zaznamenávání pohybu bez téměř jakéhokoli zpomalení poskytuje pero dokonalou přesnost a kontrolu. Díky ergonomickému designu, vyvážení, úchopu a bočním tlačítkům můžete dosáhnout nejvyšší úrovně kvality a pohodlí.

    Wacom MobileStudio Pro je vybaven čipy Intel®® i7, výkonnou pamětí a úložným prostorem, jakož i vysoce výkonnou grafickou kartou NVIDIA® Quadro®, a je připraven na vysoké nároky kladené tvůrčími aplikacemi pro práci ve 2D, 3D i CAD.

    Wacom MobileStudio Pro představuje kreativní studio se všemi funkcemi, které vám umožňuje tvořit a zobrazovat vaše nejlepší díla, ať jste kdekoli.

    Mobilní studio, které je pro vás to pravé

    Provádějte náčrty, kreslete, upravujte a tvořte po svém pomocí Wacom MobileStudio Pro. Díky velké mobilní kreativní pracovní ploše nabízí Wacom MobileStudio Pro 16 displej s rozlišením 4K a je vybaven výkonem grafické karty NVIDIA® Quadro® umožňující tvořit ilustrace, animace, video, CAD a velké soubory s fotografiemi. Wacom MobileStudio Pro vám poskytuje úplnou tvůrčí nezávislost.

    • Pocit z pera na papíru díky přirozenému tření na obrazovce z leptaného skla.
    • Rychlé zpracování dat a jejich rychlý přenos díky profesionálnímu výpočetnímu výkonu poháněnému čipy i7 Intel®, 16 GB systémové paměti, 512 GB disku SSD a připojení Thunderbolt.
    • Zobrazte si svá umělecká díla v úžasných podrobnostech a dokonale jasně s displejem ve vysokém rozlišení až 4K (3840 x 2160) a vynikající kvalitě barev až 85 % pokrytí Adobe RGB (CIE1931).
    • Užijte si vysoce výkonné aplikace pro 2D, 3D a CAD díky možnostem vysoce výkonných grafických karet NVIDIA® Quadro®.
    • Zrychlete svůj pracovní postup díky přizpůsobitelným tlačítkům ExpressKey™, Radial Menu a Multi-Touch ovládání.
    • Pohodlné funkce podporující nezávislost. Adaptér Wacom Link™ Plus* umožňuje připojit zařízení k libovolnému počítači Mac nebo PC a používat ho jako standardní displej Cintiq. Stojan Wacom Stand umožňuje práci ve třech úhlech. Funkce „Backdoor“ vám také umožňuje snadno vyměnit nebo upgradovat disk SSD a paměť DDR. Klávesnice Wireless Keyboard* umožňující používat dodatečné klávesové zkratky nebo provádět každodenní kancelářskou práci.
    • Technologie rozpoznávání otisků prstů. Odemkněte svoje zařízení pomocí jednoho dotyku.

    * Prodává se samostatně.


    Stránky o produktu:

    www.wacom.eu

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Hardware

    Typ dispeje IPS
    Velikost displeje 15,6“ (39,6 cm)
    Rozlišení dispeje UHD (3840 x 2160)
    Barevný gamut Adobe RGB 85%
    Poměr stran 16:9
    Pozorovací úhel 176° (88° / 88°) H, (88° / 88°) V
    Kontrastní poměr 850:1 (typ)
    Jas 310 cd/m2
    Doba odezvy 25 ms
    Rozměry 261,6 x 417,95 x 21,2 mm
    Aktivní plocha 346 × 194
    Pero Pro Pen 2 bez baterie se 2 bočními nastavitelnými tlačítky a 8 192 úrovněmi tlaku na hrotu pera i gumě / ±60 úrovní
    Připojení 1x USB-C & 2 x Thunderbolt 3, 1x Audio-combo (náhlavní souprava), 1x čtečka karet SDXC, paměťová karta nebo externí pevný disk (samostatně zakoupené) Bezdrátové připojení Wi-Fi IEEE 802.11 ac / Bluetooth 5.0
    Systémové požadavky Windows® 7 nebo novější, Mac OS X® 10.10 nebo novější. Požadované konektory počítače: USB-C s alternativním režimem DisplayPort, HDMI nebo mini DisplayPort pro HDMI nebo mini DisplayPort, s volitelným adaptérem Wacom Link™ Plus
    Obsah balení Pen computer Wacom MobileStudio Pro, Wacom Pro Pen 2, pouzdro na pero s 3 náhradními hroty, barevné kroužky a otvor na vyjmutí hrotu, držák pera, stojan Wacom Stand, napájecí adaptér s kabelem, příručka rychlého spuštění, regulační list, záruční list (pouze pro Čínu), utěrka na čištění

    Všechny produkty

    Výrobce Wacom

    Příslušenství

     
    2 099 Kč 

    bez DPH

    2 540 Kč 

    s DPH

    Profesionální stylus pro grafické tablety Wacom Intuos Pro, Cintiq Pro a MobileStudio Pro.

     
    1 909 Kč 

    bez DPH

    2 310 Kč 

    s DPH

    Pero se štíhlejším tvarem, které je bez baterie a umí rozpoznat 8.192 stupňů přítlaku.

     
    2 025 Kč 

    bez DPH

    2 450 Kč 

    s DPH

    Náhradní 100 W napájecí adaptér pro Wacom MobileStudio Pro.

    Podobné produkty

     
    30 983 Kč 

    bez DPH

    37 590 Kč 

    s DPH

    37 490 Kč 

    s DPH

    Pokročilý pen displej v kombinaci s perem Wacom Pro Pen 2 umožňuje překračovat tvůrčí hranice při práci.

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.