Powered by Smartsupp

Logo & Corporate Identity

Kniha. 
Logo & Corporate Identity
Publikace je přínosná pro každého, koho zajímá budování značky, loga a jeho redesign atd.
 
710 Kč
710  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
718 Kč
Výrobce
Kafka Design
DPH
0%
Kód
UZLCI
Part No.

    Popis produktu

    Publikace je přínosná pro každého, koho zajímá budování značky, tvorba loga a jeho redesign, obsah grafického manuálu, korporátní barevnost a typografie, maskot, fáze přípravy projektu Corporate Designu nebo jak zavádět vizuální styl do praxe.

    Cílem této publikace je ukázat Corporate Identity jako nástroj k vybudování a změně image subjektu – značky v širším slova smyslu. Důraz jsme kladli na jeden ze subsystémů Corporate Identity, a to Corporate Design, protože je díky svému vizuálnímu projevu nejviditelnější a nejčastěji řešenou složkou budování image. Popsali jsme kroky, kterými je Corporate Design vytvářen, následně aplikován a jakým způsobem jej má být užito při změně image subjektu. Subjektem můžeme chápat jakoukoliv organizaci, firmu, značku, geografickou oblast, událost, určitou myšlenku nebo postoj, skupinu lidí nebo i samotného jedince.

    Kniha Logo & Corporate Identity je určena všem, kteří potřebují získat více informací o tomto nesmírně důležitém nástroji moderní komunikace značky se svým okolím. Věříme, že do mnohých reklamních agentur, grafických studií a marketingových oddělení přinese správné pochopení významu Corporate Identity a učiní z něj tak nejen Popelku přidruženou k marketingové komunikaci, ale jeden ze strategických nástrojů řízení značky.

    Původně tato publikace autorů Ondřeje Kafky a Michala Kotyzy vyšla již v roce 2004 a byla součástí balíčku s názvem Corporate Identity Set, který obsahoval i vzorníčky barev nebo CD. Po letech ale bylo třeba řadu věcí změnit a doplnit. Tak vznikla v roce 2014 tato aktualizovaná podoba, sice bez příloh, ale doplněná navíc o množství nových textů, obrazových ukázek a případových studií od nás i ze světa.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Všechny produkty

    Výrobce Kafka Design

    Příslušenství

     
    350 Kč 

    bez DPH

    350 Kč 

    s DPH

    Kniha. Jak správně připravit tisková data v PDF, průvodce od A do Z.

     
    510 Kč 

    bez DPH

    510 Kč 

    s DPH

    Kniha. Bible pro každého, kdo sází a píše text.

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.