Powered by Smartsupp

LMP DigiPen

LMP DigiPen
Vysoce citlivé pero LMP DigiPen pro Apple iPad nabízí plynulé a realistické psaní. Technologie Palm Rejection umožňuje ruce pohodlně spočívat na obrazovce bez ovlivnění psaní nebo kreslení. Odolný, přesný hrot s citlivostí na náklon poskytuje pixelově ...
 
 s DPH
1 290 Kč
1 250 Kč
1 033  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Výrobce
Apple
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
DPH
21%
Kód
LMP24710
Part No.
24710

    Popis produktu

    Vysoce citlivé pero LMP DigiPen pro Apple iPad nabízí plynulé a realistické psaní. Technologie Palm Rejection umožňuje ruce pohodlně spočívat na obrazovce bez ovlivnění psaní nebo kreslení. Odolný, přesný hrot s citlivostí na náklon poskytuje pixelově dokonalé linie, jejichž tloušťku lze určit náklonem pera. Součástí jsou dva náhradní hroty.

    LMP DigiPen se snadno spáruje s iPadem bez nutnosti připojení Bluetooth. Magnetické uchycení umožňuje připevnění LMP DigiPen na boční stranu iPadu a na jedno nabití vydrží až osm hodin nepřetržitého psaní a kreslení. Úsporný režim se aktivuje po 5 minutách nečinnosti, aby se maximalizovala životnost baterie. LMP DigiPen se plně nabije za 90 minut přes USB-C (kabel USB-A na USB-C a USB-C na USB-C jsou součástí balení).

    Vzdělávací instituce a firmy si mohou nechat na LMP DigiPen zdarma vygravírovat vybrané pořadové číslo a/nebo text (např. pro jedinečné přiřazení studentovi/zaměstnanci) při objednávce 50 a více kusů.

     

    Klíčové vlastnosti

    • Palm Rejection
    • Psaní s náklonem
    • Není vyžadováno připojení Bluetooth
    • Součástí jsou dva náhradní hroty
    • Součástí jsou dva nabíjecí kabely (USB-A na USB-C / USB-C na USB-C)
    • Při objednávce 50 a více kusů mají pera identifikační čísla pro jednoznačnou identifikaci každého jednotlivého pera

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Příslušenství

    Typ příslušenství Pera a hroty
    Kompatibilita - příslušenství 12,9palcový iPad Pro (2. generace), 12,9palcový iPad Pro (1. generace), 10,5palcový iPad Pro, iPad Air (3. generace), iPad (7. generace), iPad (8. generace), iPad (9. generace), iPad (6. generace), iPad mini (5. generace)
    Typ nabíjení Lightning
    Barva bílá

    Všechny produkty

    Výrobce Apple

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.