Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

HP Paper Matte Canvas Artist 380 g/m2

role 61,0 cm x 15,2 m (24") 
HP Paper Matte Canvas Artist 380 g/m2
Umělecké matné plátno je ideální pro tisk vysoce kvalitních reprodukcí uměleckých děl a fotografií.
 
Koncová cena bez DPH
2 000 Kč
Výrobce
HP
Záruka
6 Měsíců
DPH
21%
Kód
HPE4J54B
Part No.
E4J54B

    Popis produktu

    Umělecké matné plátno HP Artist Matte canvas je ideální pro tisk vysoce kvalitních reprodukcí uměleckých děl a fotografií. Produkujte cenově dostupné, trvanlivé výtisky s tímto uměleckým plátnem střední třídy. Snadná manipulace a rychleschnoucí tisk pomáhají zkrátit čas potřebný k dokončení práce.

    Vhodné pro umělce, profesionální fotografy, studia vyrábějící umělecké reprodukce a poskytovatele tiskových služeb orientovaných na grafiku.

    Funkce
    Dosáhněte přirozeného, uměleckého vzhledu a pocitu u zvětšenin a reprodukcí fotografií. Tiskněte v opravdu umělecké kvalitě – s mimořádně kvalitními obrázky a přesnými barvami – na jasně bílý, jemně strukturovaný matný povrch tohoto cenově dostupného plátna.

    Vytvářejte výtisky, které odolají působení času. Umělecké matné plátno HP Artist Matte Canvas a originální inkousty HP se vyznačují vynikající stabilitou zobrazení a produkují výtisky s velkou trvanlivostí – více než 200 let v interiéru, mimo přímý dopad slunečního svitu[1], více než 3 roky ve výloze, bez laminace[2].

    Pro zajištění bezproblémového tisku byly originální tiskové materiály HP navrženy společně s tiskárnami HP Designjet. S pevným plátnem lze snadno manipulovat. Je možno si vybrat z široké škály kompatibilních laminátů.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Materiály

    Technologie tisku Inkoust
    Obor použití FineArt, Digitální fotografie
    Typ Role
    Povrch Plátno (Canvas)
    Rozměry materiálu role šíře 61,0 cm
    Materiál - gramáž 331 g a více

    Všechny produkty

    Výrobce HP

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.