Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

EIZO CS2410 - ColorEdge černé

EIZO CS2410 - ColorEdge černé
Pro fotografy, filmaře nebo grafiky hodlající pracovat jen v barevném prostoru sRGB představuje CS2410 dokonalý základní monitor.
 
Koncová cena bez DPH
12 596 Kč
Výrobce
Eizo
Záruka
5 Roky
Recyklační poplatek
40.50 Kč , DPH:  21%  (Monitory do 25”)
Vaše cena  s RP*
11 149 Kč
DPH
21%
Kód
DXECS2410-BK
Part No.
CS2410-BK

    Popis produktu

    Eizo ColorEdge CS2410 patří do základní modelové řady grafických monitorů EIZO, přesto se pyšní vynikajícími parametry, 16bitovou tabulkou LUT, homogenním zobrazením a možností hardwarové kalibrace. Pokud pracujete v sRGB prostoru, je tou správnou volbou. Díky rozsáhlé tovární kalibraci je připraven k okamžitému použití a k věrné reprodukci fotografií, videa nebo grafiky.


    Vynikající kvalita obrazu zaručuje ostré snímky

    Obrazovka si vás získá vysokým rozlišením (1920 x 1200 bodů), velmi dobrým kontrastním poměrem 1000:1 a jasem 300 cd/m2. Obrázky a snímky budete moci zpracovávat přímo na úrovni jednotlivých obrazových bodů. A dále: Obrysy textu jsou velmi čisté a přesné. Modul LCD s panelem IPS nabízí pozorovací úhel 178, v jehož rámci jsou barevné odstíny a kontrasty v celém zorném poli uživatele skutečně stabilní.
     

     

    Konstantní homogenita obrazu na celé obrazovce

    Obvod DUE (Digital Uniformity Equalizer) zaručuje minimální odchylky jasu a barevnosti jednotlivých obrazových bodů na celé ploše obrazové plochy monitoru. Účinek: Barevné odstíny každého bodu obrazovky jsou identické bez odchylek jasu, k nimž dochází u běžných LCD monitorů. Užíváte si tak trvale homogenní rozložení jasu a dokonalou jednotnost barev. To oceníte zejména při zpracování snímků.
     

     

    Tabulka LUT s vysokým rozlišením

    Díky 16bitové tabulce LUT reprodukuje monitor CS2410 obrazové signály velmi přesně. U tmavých barevných tónů zůstanou zachovány všechny barevné odstíny a jemná kresba. Tato spolehlivá reprodukce omezuje počet korektur a zkracuje tak drahocenný výrobní čas.
     


    Obraz bez chvění

    Monitor při jakémkoli nastavení jasu generuje obraz zcela bez chvění. Výhoda: Vaše oči se neunavují tak rychle. U obrazovky můžete pracovat delší dobu.
     

     

    Hardwarová kalibrace nástrojem EIZO ColorNavigator

    Přesnou reprodukci obrazu zajišťují jen pravidelně kalibrované monitory. Obvyklá softwarová kalibrace je zdlouhavá a často vede ke snížené kvalitě zobrazení. Model CS2410 se kalibruje hardwarově prostřednictvím programu ColorNavigator, jenž se nabízí k bezplatnému stažení.

    S programem ColorNavigator můžete bezeztrátovou kalibraci provádět rychle v několika málo krocích i bez hlubších odborných znalostí. Pokročilí uživatelé mají možnost zadávat požadované hodnoty bílého bodu, jasu a tónových křivek (gama/EOTF), jakož i další kalibrační nastavení. Kalibrace pak proběhne automaticky na základě továrního seřízení a dosahuje proto jedinečné přesnosti a rychlosti.
     

     

    EIZO ColorNavigator Software
    ColorNavigator ukládá kalibrační data přímo do tabulky Look-Up-Table v monitoru.
     

    Přesná reprodukce barev – již z výroby

    U technologie LCD se reprodukce obrazu liší panel od panelu. Proto je každý jednotlivý monitor ColorEdge přímo v továrně přesně proměřen a dokonale nastaven. Přitom se proměří velké množství bodů na křivkách gama v červeném, zeleném i modrém kanálu a podle potřeby se provede korekce. Tato jedinečná tovární kalibrace EIZO umožňuje uživatelům začít používat monitor s přednastavenými barevnými prostory ihned po vybalení. Tovární kalibrace nadto dovoluje podstatně rychlejší opakované kalibrace prováděné uživatelem prostřednictvím programu ColorNavigator.

     

    Jeden monitor, více rozhraní

    Jednodušší už to nebude: Většina koncových zařízení, tj. například stolní a přenosné počítače nebo kamery, lze připojit přímo k monitoru. Monitor je totiž vybaven různými rozhraními. To vám usnadňuje každodenní práci.
     

     

    Ergonomický a stabilní: nastavitelný stojan

    Monitor CS2410 je vybaven stojanem, který umožňuje nastavení výšky, sklonu a pootočení a který dále podporuje vodorovnou a svislou polohu obrazovky. Monitor lze nastavit podle potřeb konkrétního uživatele. Například za účelem zajištění ergonomického posezu (např. spuštění dolů až k podložce) nebo v situaci, kdy potřebujete kolegům či zákazníkům něco ukázat na monitoru.
     

     

    Dokonalá antireflexní úprava povrchu

    Panel IPS optimálně potlačuje odlesky: odrážené světlo se rozptyluje, čímž se předchází oslnění uživatele. Váš zrak je tak chráněn před přetěžováním. Dále monitor disponuje velkým zorným úhlem bez rušivých optických odrazů. To oceníte zejména v situacích, kdy obrazovku sleduje více osob zároveň.


    Stránky o produktu:

    www.eizo.cz

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Hardware

    Použití Kancelář, Digitální fotografie, Video
    Typ dispeje IPS
    Velikost displeje 24,1"
    Rozlišení dispeje 1920 x 1200
    Barevný gamut AdobeRGB (80%), sRGB (100%)
    Poměr stran 16:10
    Pozorovací úhel 178 °
    Kontrastní poměr 1000:1
    Jas 300
    Doba odezvy 14 ms
    Vlastnosti dispeje Hardwarová kalibrace jasu, bílého bodu a gama korekce.Barevná paleta / tabulka LUT: 278 mld. barev / 16 bit.Digital Uniformity Equalizer (řízení homogenity).Rozšíření rozsahu signálu (HDMI).Potlačení šumu (HDMI).Dekodér HDCP.Standardní režimy barev / stupňů šedé: sRGB, 3x Calibration, 1 volný režim pro uživatelské nastavení.Možnosti nastavení Jas, Gama, Sytost barev, Zesílení, 6 Colors, Velikost obrazu, Input Color Format, Input Range, Signal Detection, Menu Rotation, Noise Reduction, Barevná teplota, Ořez gamutu, Barevný odstín, Vstup signálu, Jazyk OSD, Priorita DUE Funkce Button Guide.Konektory USB pro upstream: 1 x type B.Konektory USB pro downstream:3 x type A (1 × dobíjení akumulátorů výkonem 10,5 W).Videosignál DisplayPort, DVI (TMDS), HDMI (YUV, RGB).Frequency:HDMI: 15-78 kHz/23-63 Hz; DisplayPort: 26-78 kHz/ 23-63 Hz; DVI-D: 26-78 kHz/23-63 Hz.
    Rozměry 554 x 396-551 x 245
    Připojení DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (Deep Color, HDCP 1.4), DVI-D (HDCP 1.4)
    Obsah balení Napájecí kabel, Propojovací kabel DisplayPort – DisplayPort, Propojovací kabel HDMI – HDMI, Kabel USB, Stručný návod, Certifikát o kalibraci, Stínítko. EIZO ScreenCleaner (Zájmu nejvyšší kvality čištění bez poškrábání používat sadu ScreenCleaner), HH200HSK (Propojovací kabel HDMI pro přenos digitálních obrazových a zvukových signálů), PP200-K (Propojovací kabel DisplayPort (200 cm) pro přenos obrazových a zvukových digitálních signálů.)

    Všechny produkty

    Výrobce Eizo

    Příslušenství

     
    2 397 Kč 

    bez DPH

    2 900 Kč 

    s DPH

    pro libovolné LCD vč. iMac 21", EIZO, Benq aj. až do 26" Zamezí rušivému světlu a barvám z okolí

    Akční sleva

    4 264 Kč 

    bez DPH

    5 160 Kč 

    s DPH

    pro libovolné LCD vč. iMac 27" Zamezí rušivému světlu, barvám z okolí i zvědavým pohledům

    Podobné produkty

     
    27 182 Kč 

    bez DPH

    32 890 Kč 

    s DPH

    Monitor CG2420 si vás získá velmi jednoduše: zobrazuje věci takové, jaké skutečně jsou.

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.