Powered by Smartsupp

EFI Fiery XF 7 - 8 Color Profiler Option

EFI Fiery XF 7 - 8 Color Profiler Option
Modul pro EFI Fiery XF 7 pro tvorbu ICC profilů.
 
49 990 Kč
41 314  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Výrobce
EFI
DPH
21%
Kód
BE45177619
Part No.
30000131488

    Popis produktu

    EFI Fiery XF Color Profiler Option - přidáním tohoto modulu do svého workflow v rámci systému EFI Fiery XF získáte integrovaný balík "vše v jednom" s důmyslnými ICC nástroji pro správu barev - od kalibrace tiskárny po ICC profil papíru a tvorbu referenčních profilů. S nástrojem pro správu barev EFI Fiery XF Color Profiler Option můžete vytvářet jednotné, předpověditelné nátisky optimalizované pro linearizovanou místní nátiskovou tiskárnu a pro zařízení nebo proces konečného zpracování - tak, abyste mohli naplnit všechny své potřeby v oblasti digitálních nátisků a fotografií. Samostatně přidaný Color Profiler Option do EFI Fiery XF můžete využít pouze v případě, že již vlastníte některý z EFI Fiery XF podporovaných spektrofotometrů (viz níže).

    Vytvoření ICC profilu - několik jednoduchých kroků

    Modul EFI Fiery XF Color Profiler nabízí mimořádně intuitivní uživatelské rozhraní, které uživatele krok za krokem provede procesem vytvoření profilu pro dosažení těch nejkvalitnějších výsledků bez ohledu na to, jaká je úroveň znalostí uživatele. Profil papíru popisuje barevnou charakteristiku kombinace tiskárna / papír / inkoust nátiskového zařízení; referenční profil činí totéž pro výrobní proces nebo pro standard, který je simulován - ofset, hlubotisk, flexo, ISO 12647, SWOP, Sicogif atd. S nástrojem EFI Color Profiler lze rychle a snadno vytvářet profily díky vestavěnému "barevnému know-how" - vše co je nutné udělat, je vytisknout správnou standardní tabulku, změřit ji za pomoci některého z řady podporovaných spektrofotometrů a nechat program, aby zařídil zbytek.

    Klíčové funkce modulu EFI Fiery XF Color Profiler Option jsou:

    - poprvé u řešení založeného na ICC - interaktivní optimalizace ICC profilů pro papíry snižováním měřeného rozdílu barev mezi nátiskem a referenčním materiálem
    - editace bílých bodů tak, aby bylo možné přizpůsobit stávající papír a referenční profily různým druhům papíru bez nutnosti opětovného přepracování profilů
    - podpora celé řady spektrofotometrů včetně: EFI ES-2000, Xrite i1Pro 2 (včetně IO 2), EFI ES-1000, EFI Best Eye, XRite i1, XRite iO, XRite iSis / iSis UV Cut, Barbieri Spectro LFP, Barbieri Spectro LFP Basic, Barbieri Spectro Swing, Barbieri Spectro Pad, Konica Minolta FD-5BT/FD-7, Epson SpectroProof a HP vestavěný spektrofotometr.
    - linearizace založená na L*a*b hodnotách, poskytující objektivní měření a vynikající vyvážení šedé
    - unikátní kalibrační škála se 44 políčky umožňuje vytvořit simulační referenční profil bez nutnosti provádět zvláštní speciální tisky (jednoduše se kalibrační proužek přiloží k jakékoliv ofsetové zakázce). Podporovány jsou Device Linky.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Software

    Typ aplikace Samostatná, Rozšiřující modul
    Typ licence Trvalá
    Verze softwaru Nová licence
    Operační systém Mac/Win
    Jazyk aplikace Multijazyková (vč. CZ)
    Určeno pro Komerční použití
    Počet licencí Jeden uživatel

    Všechny produkty

    Výrobce EFI

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.