Powered by Smartsupp
Instalováno během několika sekund - užitečné pro nespočet pracovních hodin.

Související produkty

 
1 190 Kč 

bez DPH

1 490 Kč 

s DPH

1 440 Kč 

s DPH

7 portový adaptér pro iMac (Pro) s USB-C (2017), stříbrný Zařízení iMac je skvělá pracovní stanice se skvělým monitorem, výkonnými procesory a vysokorychlostním připojením. A přichází s řadou portů pro připojení periferních zařízení. Tyto porty jsou však umístěny na zadní straně, což je činní těžce dostupnými.

 
1 901 Kč 

bez DPH

2 300 Kč 

s DPH

10 portový adaptér pro iMac (Pro) s USB-C (2017), stříbrný Vysoce funkční a minimalistický dock USB-C, díky němuž můžete práci s iMacem mít ještě pohodlnější. Elegantně rozšíří porty na přední stranu iMaca.

 
1 909 Kč 

bez DPH

2 310 Kč 

s DPH

USB-C nabíjecí adaptér s 7 porty, stříbrný Transformuje LMP ProStand na univerzální dokovací stanici.

 
1 917 Kč 

bez DPH

2 320 Kč 

s DPH

USB-C nabíjecí adaptér s 7 porty, vesmírně šedý S tímto univerzálním dokem USB-C je LMP ProStand přeměněn na pohodlnou dokovací stanici se sedmi porty. Díky patentovaným háčkům je Attach Dock během několika sekund namontován na jedno z pěti různých míst - vlevo / vpravo pod základní deskou, vlevo / ...

 
1 322 Kč 

bez DPH

1 600 Kč 

s DPH

hliníkový stojánek pro MacBook, vesmírně šedý Místo toho, abyste ohýbali hlavu, abyste se hrbili nad notebooky, použijte LMP ProStand, který zvedne displej do úrovně očí, čímž mění mobilní počítač na stabilní a ergonomickou pracovní stanici.

 
1 322 Kč 

bez DPH

1 600 Kč 

s DPH

hliníkový stojánek pro MacBook, stříbrný Místo toho, abyste ohýbali hlavu, abyste se hrbili nad notebooky, použijte LMP ProStand, který zvedne displej do úrovně očí, čímž mění mobilní počítač na stabilní a ergonomickou pracovní stanici.

Doplňky LMP pro snadné připojení

16.03.2021

Porty přesně tam, kde je potřebujete

LMP USB-C Attach Hub pro iMac přináší 7 nejčastěji používaných portů: 3x USB-A, 1x USB-C, čtečku karet SD a microSD a 3,5 mm jacka na přední straně pro efektivní využití. LMP USB-C Attach Dock Pro pro iMac přidává HDMI, Mini-DP a VGA s rozlišením až 4K @ 60 Hz pro připojení druhého monitoru k vašemu iMacu.

Instalováno během několika sekund - užitečné pro nespočet pracovních hodin.

 

 

 

LMP Attach Hub

Přináší nejpotřebnější porty na přední stranu iMacu, takže k nim máte snadný přístup po celou dobu práce.

LMP Attach Dock Pro

Přenáší nejpoužívanější porty ze zadní strany dopředu a přidává nejrozšířenější video porty.

 

 

Práce s výkonným MacBookem Pro a externím monitorem - žádný problém!

Ergonomický stojan LMP ProStand lze snadno rozšířit o 7 portů pomocí LMP USB-C Attach Dock pro ProStand & VerticalStand.

Duo, které kombinuje technologii se stylem - a všemi periferiemi!

 

 

 

LMP Attach Dock ProStand 4K

Transformuje LMP ProStand na univerzální dokovací stanici.

LMP ProStand

Zvedne displej do úrovně očí.

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.