Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

CorelDRAW Graphics Suite Mac CZ

Roční předplatné (5-50) 
CorelDRAW Graphics Suite Mac CZ
Kompletní sada profesionální návrhářské aplikace pro vektorové ilustrace.
 
Výrobce
Corel
DPH
21%
Kód
LCCDGSMACSUB12
Part No.
LCCDGSMACSUB12

    Popis produktu

    Od jednoduchosti k výjimečnosti

    Vykročte na svou návrhářskou pouť tou správnou nohou s CorelDRAW® Graphics Suite – kompletní sadou profesionálních Grafika návrhářských aplikací pro vektorové ilustrace, sazbu, úpravu fotografií a mnoho dalšího – navrženou konkrétně pro vaši preferovanou platformu.

    Nekonečné možnosti! 

    Sada CorelDRAW Graphics Suite je oblíbená po celém světě v různých odvětvích – od výroby a techniky až po tvorbu reklamních panelů, marketing a mnoho dalšího.

    Branding a marketing

    Sada CorelDRAW Graphics Suite je oblíbená po celém světě v různých odvětvích – od výroby a techniky až po tvorbu reklamních panelů, marketing a mnoho dalšího.

    Naše konkurenční výhody

    Tvorba návrhů a sazba na jednom místě, Alternativní modely licencování, Spolupráce v reálném čase, Úspory předplatného, Nativní prostředí pro operační systém, Zkušební verze bez závazků, Snadné ovládání a použití a Rozsáhlá kompatibilita souborů.

    Kreslit v perspektivě

    Kreslete objekty nebo ilustrované scény v perspektivě rychleji a snadněji. Můžete si vybrat jednoúběžníkovou, dvouúběžníkovou nebo trojúběžníkovou perspektivu, nakreslit nebo přidat existující skupinu objektů na sdílené rovině perspektivy a volně přesouvat a upravovat objekty bez ztráty perspektivy.

    Flexibilní návrhářská plocha

    Přejděte od nápadů k výstupu v rekordním čase s novými pracovními postupy, se kterými budete mít naprostou kontrolu nad stránkami a prvky. Zobrazení více stránek. Export více prvků. Vylepšení pracovních postupů se symboly.

    Progresivní úpravy obrázků

    S novými výkonnými funkcemi pro úpravy fotografií navrženými přímo pro vylepšení obrázků v méně krocích si ušetříte spoustu práce. Vylepšené nahrazování barev. Přepracované pracovní postupy přizpůsobení.Podpora souborů HEIF.

     


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Software

    Typ aplikace Samostatná
    Typ licence Předplatné
    Verze softwaru Prodloužení licencí
    Operační systém Win
    Jazyk aplikace Čeština, Multijazyková (vč. CZ)
    Určeno pro Komerční použití
    Počet licencí Jeden uživatel

    Všechny produkty

    Výrobce Corel

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.