Powered by Smartsupp

CMYK ALL Complet - 3x vzorník: CMYK ALL Coated, Matt, Digital

CMYK basic/pantone palette. 
CMYK ALL Complet - 3x vzorník: CMYK ALL Coated, Matt, Digital
Porovnávací CMYK vzorník s otvory. Kompletní sada.
 
6 190 Kč
5 116  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Výrobce
DTP Studio
DPH
21%
Kód
UZCMYKALLK
Part No.

    Popis produktu

    Barevný vzorník se středovými porovnávacími otvory a paletami cmyk basic a cmyk pantone pokrývá 99% barevných požadavků pro tisk. Definice barev pro standardní a digitální barvotisk (CMYK), elektronickém publikování (RGB) a internet (HTML). Obsahuje dva vzorníky: CMYK BASIC PALETTE - obsahuje inovovanou paletu CMYK BASIC. Výběr barev z BASIC PALETTE je jednoduchý. Na obálce najdete základní řadu barev. Od každé základní barvě jsou k dispozici vždy dvě světlejší a 2 tmavší odstíny. Celkově je ve vzorníku tedy 1.100 barevných vzorků. Každý z barevných vzorků je definován udanými hodnotami separažních složek C, M, Y a K. Ty jsou přepočítány i do barevného prostoru RGB a HTML. To umožnuje používat vzorník jak pro klasické publikování (tisk - CMYK), tak i elektronické publikování (PDF - RGB) a internet (HTML). Druhým vzorníkem vzorníku CMYK ALL je CMYK PANTONE, jedná se o paletu ve standardním barvotisku CMYK. Pro všechny převody byl použit barevný profil ICC Euroscale 2.0. Každý z barevných vzorků je definován udanými hodnotami separačních složek C, M, Y a K. Ty jsou přepočítány i do barevného prostoru RGB a HTML. To umožnuje používat vzorník jak pro klasické publikování (tisk - CMYK), tak i elektronické publikování (PDF - RGB) a internet (HTML). Pod CMYK hodnotami je uvedeno číslo výchozí barvy Pantone Palette.

    Komplet obsahuje 3 vzorníky CMYK ALL na Coated, Matt Coated a Digital s programy a postupy pro správné barevné nastavení systému.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Všechny produkty

    Výrobce DTP Studio

    Vzorníky a písma

    Typ použití Srovnávací & CMYK
    Obor použití Tisk a předtisková příprava
    Materiál vzorníků Papír
    Vzorníky Sady

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.