Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

Canon Glacier Photo Paper 300 g/m2

role 91,4 cm x 30 m (36") 
Canon Glacier Photo Paper 300 g/m2
Papír nejvyšší kvality pro inkoustový tisk s pololesklým fotografickým potahem pro dokonalé podání barev tisku grafiky a fotografií.
 
Koncová cena bez DPH
4 421 Kč
Výrobce
Canon
DPH
21%
Kód
DC1929B-36
Part No.
1929B003AA

    Popis produktu

    Papír nejvyšší kvality pro inkoustový tisk s pololesklým fotografickým potahem pro dokonalé podání barev tisku grafiky a fotografií.
    Tento papír je rychleschnoucí, odolný znečištění po výtisku. Tisky dosahují vysoké density barev, přesnosti a obrazové ostrosti.
    Papír je kompatibilní s většinou dye based, pigmentových a Ultrachrome digitálních tiskáren.
    Je určen pro tisk vyžadující nejvyšší kvalitu fotografické produkce.
    Laminace není vyžadována, snadná manipulace.
    Použití: Fotografie, grafika, DTP.

    Tisk: Pro nejlepší výsledky použijte maximální tiskovou kvalitu. Saturace barev se mohou lišit vzhledem k velikosti ink. kapky a vlhkosti prostředí. Inkoustové limity by měly být optimalizovány pro používanou tiskárnu, inkoust a tiskový software.  Příliš velké množství inkoustu může způsobit zvlnění papíru. Délka schnutí je závislá na vlhkosti prostředí.

    Manipulace: Pro ochranu povrchu proti prachu, otěru a působení vzduchu je doporučena laminace. Přestože je schnutí vizuálně téměř okamžité, doporučujeme tisky nechat stabilizovat přibližně 3 hodiny před laminací.  Pro ochranu proti pronikání vlhkosti do vrstev papíru doporučujeme laminovat s přesahem hrany asi 5—6 mm.  Laminace musí být vždy aplikována nejprve na potištěnou stranu pro eliminaci možného zvlnění materiálu. Je možné laminovat za tepla i za studena.

    Ideální podmínky skladování: Skladujte papír pouze v originálních krabicích, mimo dosah přímého slunečního světla, v běžných podmínkách (23 °C, 50 % RV).  Před použitím nechte materiál přizpůsobit podmínkám v místnosti (obzvláště v zimních měsících). Ve vlhkém prostředí může papír absorbovat vlhkost, v suchém prostředí zase vlhkost ztrácí.  Vysoce vlhké prostředí může prodloužit dobu schnutí po tisku a způsobit potíže při laminaci.

    Skladovatelnost : 2 roky od data dodávky při skladování v ideálních podmínkách (viz výše).

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Materiály

    Technologie tisku Inkoust
    Obor použití Digitální fotografie
    Typ Role
    Povrch Lesklý (Glossy)
    Rozměry materiálu role šíře 91,4 cm
    Materiál - gramáž 221 - 330 g
    Certifikace FSC certified

    Všechny produkty

    Výrobce Canon

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.