Powered by Smartsupp

BELKIN USB-C kabel oplétaný - Lightning

2m, bílý 
BELKIN USB-C kabel oplétaný - Lightning
Kabel z pleteného nylonu, který opravdu vydrží.
 
490 Kč
405  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
413 Kč
Výrobce
Belkin
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
DPH
21%
Kód
DXBEUSBC2MWH
Part No.
CAA004bt2MWH

    Popis produktu

    Vychutnejte si rychlé nabíjení a extra trvanlivost díky opleteným kabelům USB-C a Lightning. Po spárování s 18 W nabíječkou USB-PD mohou tyto kabely s certifikací MFi rychle nabít váš iPhone 8 nebo novější až o 50% za 30 minut. Navíc splňují přísné standardy společnosti Apple, takže bez ohledu na to, jakou délku potřebujete, můžete si být jisti, že to bude fungovat, ať už nabíjíte iPhone nebo synchronizujete hudbu a fotografie na iPadu. Vyrobeno z vylepšeného pleteného nylonu, takže můžete mít jistotu, že tyto kabely neprasknou. Jsou testovány tak, aby přežily 10 000 a více ohybů a jsou navrženy tak, aby vydržely, odolávaly roztřepení a vnitřnímu poškození bez ohledu na to, kolikrát je zapojíte a odpojíte.

    Technické parametry

    • Konektory: USB-C, Lightning
    • Délka kabelu: 2 m
    • Typ kabelu: Opletený
    • Barva: Bílá
    • MFi certifikace

     


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Příslušenství

    Typ příslušenství Kabely, redukce, docky
    Kompatibilita - příslušenství iPad Air (3. generace), iPad (7. generace), iPad mini (5. generace), iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 7, iPhone X, iPhone X Max, iPad (6. generace), iPad mini (4. generace), iPad (5. generace), iPhone SE, iPhone SE (2. Gen), iPad Air (4. generace), iPad (8. generace), iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPad Air (2. generace), iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro Max, iPad (9. generace), iPhone SE (3. Gen), iPad (10. generace), iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Plus
    Konektor vstupní Lightning
    Konektor výstupní USB-C
    Barva bílá

    Všechny produkty

    Výrobce Belkin

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.