Powered by Smartsupp

Apple iPad 10,2" Wi-Fi 64GB (2021) - vesmírně šedý

vesmírně šedý 
Apple iPad 10,2" Wi-Fi 64GB (2021) - vesmírně šedý
Na iPadu toho zvládnete ještě víc díky výkonnému chipu A13 Bionic a nádhernému 10,2palcovému Retina displeji s technologií True Tone.
 
9 940 Kč
8 215  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
8 162 Kč
Výrobce
Apple
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
12.50 Kč , DPH:  21%  (Tablety a čtečky nad 10” všechny tablety a čtečky)
Autorský fond
90.00 Kč, DPH:  21%  (Paměťové médium (sazba 1.5/1GB))
Vaše cena  s RP* + AF*
8 215 Kč
DPH
21%
Kód
COMK2K3
Part No.
MK2K3FD/A

    Popis produktu

    Je výkonný. Je šikovný. Je všestranný. Nový iPad zvládne všechno, co tě baví. Můžeš na něm pracovat, hrát, tvořit, učit se, být ve spojení a dělat spoustu dalších věcí. A je stále za dobrou cenu.

    Zařaďte vyšší rychlost s čipem A13
    Díky čipu A13 Bionic funguje všechno rychleji – od posílání zpráv přes procházení webu až po používání několika aplikací najednou. Až o 20 procent rychlejší GPU se postará o potřebný grafický výkon. Perfektní nejen na hraní strhujících her. Výkonnější Neural Engine podporuje funkce iPadOS 15 založené na strojovém učení, jako je živý text. Čip A13 Bionic hravě zvládá náročné aplikace – třeba Procreate s úžasně realistickými akvarely. Díky celodenní výdrži baterie můžeš na iPadu pracovat i hrát, jak dlouho potřebuješ.

    Displej jako vymalovaný
    10,2palcový Retina displej s neuvěřitelnými detaily a živými barvami je výborný na sledování filmů, práci na projektech i malování. True Tone upravuje barevnou teplotu displeje podle okolního prostředí, aby se na něj dobře dívalo při jakémkoli světle.

    Automaticky vycentrované videohovory
    Centrování záběru tě při videohovorech automaticky sleduje a udržuje uprostřed obrazu. Můžeš tak natáčet zábavná videa a pak je sdílet na sociálních sítích. Kromě centrování záběru nabízí 12MP ultraširokoúhlá přední kamera i výrazně vyšší kvalitu obrazu, takže selfíčka a skupinové fotky budou vypadat ještě líp. 8MP širokoúhlým fotoaparátem na zadní straně iPadu pořídíš ostré a živé fotky i videa. Všestranný zadní fotoaparát využiješ v aplikacích s působivou rozšířenou realitou a taky na skenování dokumentů.

    Hlavně bezdrátově
    Stahuj soubory, streamuj filmy, spolupracuj s kolegy a nahrávej data prakticky odkudkoli. Rychlá Wi-Fi ti zajistí spolehlivé připojení doma, v práci, ve škole i kdekoli jinde, kam s iPadem vyrazíš. Přes 4G LTE Advanced se můžeš připojit i tam, kde Wi-Fi není.

    Podpora Apple Pencil 1 pro poznámky a kreslení
    Apple Pencilem se píše stejně přirozeně jako perem na papíře, ale umí toho mnohem víc. Na pohodlné psaní si můžeš připojit tenký a lehký Smart Keyboard – ideální na psaní románu nebo sepisování byznys plánu. Dělej si nezapomenutelné poznámky, tvoř umělecká díla, anotuj snímky obrazovky – a ještě mnohem víc. Přeložením z něj uděláš tenký, lehký kryt pro bezpečné přenášení.

    Parádní systém iPadOS
    iPadOS je navržený pro velký Multi-Touch displej, takže je výkonný a snadno se ovládá. iPadOS 15 posouvá možnosti iPadu ještě dál díky intuitivnějšímu multitaskingu, novým způsobům vyhledávání i třídění informací a vylepšenému psaní poznámek.

    Navržen pro uživatele
    Technologie jsou nejpřínosnější, když je může používat každý. Proto má iPad funkce zpřístupnění, které vycházejí vstříc uživatelům se specifickými zrakovými, sluchovými, motorickými nebo kognitivními potřebami. Třeba zvýraznění znakové řeči ve FaceTimu, které umí poznat, že účastník skupinového hovoru používá znakovou řeč, a dá mu na obrazovce patřičný prostor.


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    APPLE

    Typ Tablet
    Modelová řada iPad (9. generace)
    Velikost displeje 10,2"
    Barva vesmírně šedá
    Velikost úložiště 64 GB
    Distribuce CZ
    Typ displeje Retina
    Rozlišení displeje 2160 x 1620
    Vlastnosti displeje Lesklý, True Tone, Oleofobní úprava
    Procesor A13 Bionic
    Ovládání Dotyk (Multi-Touch), Apple Pencil, Smart Keyboard
    Zabezpečení Touch ID
    Napájení Lightning
    Hmotnost 487 g
    Materiál Hliník
    Konektivita Wifi
    Porty 3,5mm sluchátkový výstup, Lightning, Smart Connector
    Rok uvedení 2021

    Všechny produkty

    Výrobce Apple

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.