Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

BenQ PD2700U

27", IPS, 4K, sRGB 
BenQ PD2700U
Přesnost barev a ultravysoké rozlišení.
 
Koncová cena bez DPH
12 193 Kč
Výrobce
BenQ
Záruka
3 Roky
Recyklační poplatek
195.50 Kč , DPH:  21%  (Monitory nad 25" a do 55”)
Vaše cena  s RP*
12 058 Kč
DPH
21%
Kód
DX9H.LHVLB.QPE
Part No.
9H.LHVLB.QPE

    Popis produktu

    BenQ PD2700U je monitor pro náročné návrháře s velkou barevnou věrností, několika režimy práce a 4K rozlišením na 27" ploše.


    Vlastnosti monitoru:

    • 100% barevný prostor Rec.709 a sRGB s technologií IPS
    • Funkce DualView
    • Režim temná místnost, CAD/CAM a zobrazení animace
    • 4K rozlišení
    • úprava proti odleskům
    • spotřeba 24W
    • LED podsvícení

     

    Přesná barva pro nejvyšší estetiku


    Designéry nikdy neuspokojí průměrnost, a monitor pro návrháře BenQ DesignVue PD2700U proto přináší absolutní barevnou přesnost a ultravysoké rozlišení, které pomáhá designérům realizovat jejich brilantní nápady. Monitor PD2700U, vybavený exkluzivní technologií AQCOLOR společnosti BenQ a rozlišením 4K UHD, přináší jasnost a barevnou přesnost, po které designéři touží. Díky propojení 3 speciálních režimů přizpůsobených pro různé scénáře umožňuje monitor PD2700U návrhářům v různých oborech dosáhnout stejné úrovně dokonalosti.

     

    Vynikající přesnost a rozlišení barev

    Rozlišení 4K UHD přinášející 3840 × 2160 pixelů, tedy celkem více než osm milionů pixelů, zajišťuje mimořádně přesný obraz. PD2700U nabízí 10bitovou barevnou hloubku zobrazující více než miliardu odstínů, široké barevné prostory, vlastní režimy a přesné barvy zásluhou certifikací Pantone a CalMAN.

     

    Referenční barevný výkon: 10bitová barevná hloubka, 100% pokrytí prostoru sRGB a Rec. 709, Delta E ≤ 3

    Pokročilá technologie IPS monitoru PD2700U s širokými pozorovacími úhly, 100% pokrytím barevného prostoru sRGB a Rec. 709 a úžasnou hodnotou Delta E ≤ 3 minimalizuje posun barev, aby se bylo možné absolutně spolehnout na věrnost návrhů. Barevný gamut pokrývající 100 % barevného prostoru sRGB je v souladu s odvětvovými standardy pro digitální produkci a Rec. 709 přesně reprodukuje rozlišení, frekvenci snímků, barevný gamut, hodnotu gama i bílý bod při práci s vysokým rozlišením.

    CERTIFIKACE CalMAN a PANTONE

    Díky certifikaci CalMAN Verified i Pantone Validated je monitor BenQ PD2700U schopen zachovávat věrné barvy, které zaručují výkon splňující oborové požadavky pro všechny kreativce.

    Profesionální tovární kalibrace pro mimořádnou přesnost barev

    Každý monitor pro návrháře BenQ je individuálně kalibrován při výrobě, aby byl zajištěn přesný výkon Delta-E a Gamma. Výsledky kalibrace jsou validovány podle průmyslových standardů barev a poskytují nejvěrnější a nejreprezentativnější zobrazení původního obsahu. * Kalibrace eliminuje nepatrné změny barevných výkonů mezi jednotlivými panely stejného modelu. Proto se kalibrační data jednotlivých zpráv mírně liší od zpráv jiných displejů stejného modelu.

    Prvotřídní technologie ochrany očí

    Exkluzivní technologie ochrany očí společnosti BenQ snižuje únavu očí a zvyšuje uživatelský komfort, produktivitu a bezpečnost práce při delším používání.

    Eliminujte namáhání zraku v jakémkoli okolním světla


    Technologie Brightness Intelligence (B.I.Tech.) monitoruje okolní světlo v prostředí prohlížení a aktivně upravuje jas obrazovky pro co nejpříjemnější sledování.

    Technologie omezení modrého světla

    Jedinečná technologie omezení modrého světla od společnosti BenQ je navržena tak, aby odfiltrovala škodlivé modré světlo, což účinně snižuje únavu a podráždění očí.

    Bez blikání

    Technologie bez mihotání eliminuje blikání při všech úrovních jasu a účinně snižuje únavu očí. Konvenční LCD obrazovky blikají 250krát za sekundu. Vaše oči blikání možná nevidí, ale určitě jej cítí. Ulevte svým očím od nepohodlného blikání a přejděte na monitor BenQ bez mihotání.

     


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Hardware

    Použití Digitální fotografie, Video
    Typ dispeje IPS
    Velikost displeje 27"
    Rozlišení dispeje 3840x2160
    Barevný gamut sRGB
    Poměr stran 16: 9
    Pozorovací úhel 178/178
    Kontrastní poměr 1300: 1
    Jas 350
    Doba odezvy 5 ms (GtG)
    Rozměry 613.8 x 367.9 x 58.81
    Připojení HDMI, DisplayPort, MiniDisplayPort, Technologie řetězového propojení, USB typu B, USB 3.1

    Všechny produkty

    Výrobce BenQ

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.